Het team van Fysio Woerden

Maak kennis met ons 3-koppige team van fysiotherapeuten: Timon, Rachel & Zora. Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen vakgebied en zorgt ervoor dat hun fysiokennis up-to-date blijft.

Timon Pels

Vanaf 1 mei 2019 werkt Timon in de praktijk en sinds januari 2021 is hij de praktijkeigenaar. 

Timon is in 2012 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na zijn opleiding heeft hij gewerkt als fysiotherapeut in een verpleeghuis in Den Haag. Daarna heeft Timon gewerkt als fysiotherapeut in een praktijk in Maarssen. 

Timon heeft zich verdiept en ontwikkeld in oncologie en chronische aandoeningen zoals Parkinson, diabetes, obesitas, COPD, astma en vaatlijden. Ook heeft hij zich een aantal jaren actief ingezet in het schoudernetwerk Midden-Nederland, momenteel is Timon actief lid van het ParkinsonNet. Als actief lid van ParkinsonNet biedt hij een toegespitste behandeling aan parkinsonpatiënten.

Maak een afspraak met Timon voor:

Timon werkt van maandag tot en met vrijdag in de praktijk en kan je per mail altijd bereiken via timon@fysiowoerden.nl

Rachel Allijn

Is specialist in:

Rachel werkt sinds augustus 2008 in Woerden en is cum laude afgestudeerd in Leiden. Tijdens haar opleiding heeft ze onder andere stage gelopen in het LUMC. Ze heeft ervaring opgedaan met patiënten met een nieuwe knie of heup, reumatische aandoeningen en longaandoeningen. Ook was ze regelmatig nauw betrokken bij het herstel van patiënten na een ernstig ongeval.

In 2012 is Rachel afgestudeerd als master manueel therapeut en sinds dat jaar ook inzetbaar voor manuele therapie. Rachel is ook stagebegeleider voor studenten van de opleiding fysiotherapie.

Rachel werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de praktijk en kan je altijd per mail bereiken via rachel@fysiowoerden.nl

Zora Siereveld

Zora is in augustus 2023 ons team komen versterken.

Zij is algemeen fysiotherapeut met een interesse voor geriatrie. Haar studie fysiotherapie heeft ze in februari 2023 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien is ze werkzaam in de 2e lijn in Maarssen bij een verpleeghuis en dus ook bij Fysio Woerden! Tijdens haar stages, werk en haar interesses heeft ze veel affiniteit met de geriatrie, chronische klachten en neurologische aandoeningen.

In haar eerdere loopbaan heeft Zora ook een master in de Psychologie behaald.

Zora werkt op dinsdag en om de week op woensdagmiddag- en avond in de praktijk en je kan haar altijd per mail bereiken via info@fysiowoerden.nl