Sportfysiotherapie en medische fitness

Bent u een fanatieke (top)sporter of begeeft u zich meer op het recreatieve sportvlak? Bij Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden behandelen en begeleiden we sporters op elk niveau. Het is in onze praktijk ook mogelijk om onder begeleiding van de fysio te fitnessen. [ankerlink medische fitness]

Werken aan een topprestatie met de sportfysiotherapeut

Beter sportieve prestaties behalen of herstellen van een sportblessure? In beide gevallen maakt u een afspraak voor sportfysiotherapie. De behandelingen zijn uiteraard gericht op een voorspoedige genezing zodat u weer snel uw sportieve activiteiten kunt oppakken. De sportfysiotherapeut kan u ook begeleiden om nog beter te presteren binnen uw specifieke sportgebied.

Een afspraak maken met de sportfysiotherapeut? Of meer informatie over onze behandeling en ons begeleidingsprogramma?

Onder professionele begeleiding fitnessen bij Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden

Fitness onder begeleiding van de fysiotherapeut

Door een toegespitst trainingsprogramma op te stellen, werken we doelgericht aan uw herstel of lichamelijke uitdaging. In overleg bepalen we uw streefdoelen. Met behulp van de 'Fit-balans' krijgt u een fitnessprogramma op maat. U gaat vervolgens onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen.

Arjen geeft elke woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur en van 19.30 tot 20.30 uur fysiofitness. Tijdens deze lessen maakt u uiteraard gebruik van onze hoogwaardige trainingsapparatuur.

Meer informatie over de lesuren of direct inschrijven?