Het team van Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden

Maak kennis met ons 3-koppige team van fysiotherapeuten: Sven, Rachel en Joop. Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen vakgebied en zorgt ervoor dat hun fysiokennis up-to-date blijft.

Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden - Sven Geelhuysen

Sven Geelhuysen

Is zijn carrière begonnen in het Rivierenland ziekenhuis en is nu ruim 37 jaar in Woerden werkzaam. Sven is praktijkeigenaar en gespecialiseerd in:

Als actief lid van ParkinsonNet biedt hij een toegespitste behandeling aan parkinsonpatiënten. Tevens behandelt Sven mensen met een rookverslaving.

Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden - Rachel Allijn

Rachel Allijn

Is specialist in:

Rachel werkt sinds augustus 2008 in Woerden en is cum laude afgestudeerd in Leiden. Tijdens haar opleiding heeft ze onder andere stage gelopen in het LUMC. Ze heeft ervaring opgedaan met patiënten met een nieuwe knie of heup, reumatische aandoeningen en longaandoeningen. Ook was ze regelmatig nauw betrokken bij het herstel van patiënten na een ernstig ongeval.

In 2012 is Rachel afgestudeerd als master manueel therapeut en sinds dat jaar ook inzetbaar voor manuele therapie. Rachel is ook stagebegeleider voor studenten van de opleiding fysiotherapie.

Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden - Joop van Beek

Joop van Beek

Is in 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool Leiden. Tijdens zijn opleiding heeft hij een half jaar stage gelopen op de traumatologie afdeling in het LUMC ziekenhuis. Hier heeft hij patiënten met uiteenlopende letsels begeleid bij het herstel na een ongeval.

In 2016 heeft Joop een half jaar stage gelopen hier in de praktijk.

Sinds april 2018 is Joop werkzaam hier in de praktijk op de woensdagmiddag en -avond en op de vrijdag. Hierbij verzorgt hij op de woensdagavond de Fysiofitness groepen.

Maak een afspraak met Joop voor: