Het team van Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden

Maak kennis met ons 3-koppige team van fysiotherapeuten: Sven, Rachel en Timon. Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen vakgebied en zorgt ervoor dat hun fysiokennis up-to-date blijft.

Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden - Sven Geelhuysen

Sven Geelhuysen

Is zijn carrière begonnen in het Rivierenland ziekenhuis en is nu ruim 39 jaar in Woerden werkzaam. Sven is praktijkeigenaar en gespecialiseerd in:

Als actief lid van ParkinsonNet biedt hij een toegespitste behandeling aan parkinsonpatiënten. Tevens behandelt Sven mensen met een rookverslaving.

Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden - Rachel Allijn

Rachel Allijn

Is specialist in:

Rachel werkt sinds augustus 2008 in Woerden en is cum laude afgestudeerd in Leiden. Tijdens haar opleiding heeft ze onder andere stage gelopen in het LUMC. Ze heeft ervaring opgedaan met patiënten met een nieuwe knie of heup, reumatische aandoeningen en longaandoeningen. Ook was ze regelmatig nauw betrokken bij het herstel van patiënten na een ernstig ongeval.

In 2012 is Rachel afgestudeerd als master manueel therapeut en sinds dat jaar ook inzetbaar voor manuele therapie. Rachel is ook stagebegeleider voor studenten van de opleiding fysiotherapie.

Fysiotherapie Leidsestraatweg Woerden - Timon Pels

Timon Pels

Vanaf 1 mei 2019 werkt Timon hier in de praktijk op de woensdag en woensdagavond en op de vrijdag. Hierbij verzorgt hij op de woensdagavond de Fysiofitness groepen.

Timon is in 2012 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na zijn opleiding heeft hij gewerkt als fysiotherapeut in een verpleeghuis in Den Haag. Dit combineerde Timon met een baan als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk in Maarssen. Na zes maanden is Timon voltijds als algemeen fysiotherapeut zijn werkzaamheden gaan uitbreiden in Maarssen.

Gedurende deze tijd heeft Timon zich verdiept en ontwikkeld in chronische aandoeningen, zoals oncologie, diabetes, obesitas, COPD en astma. Ook heeft hij zich een aantal jaren actief ingezet in het schoudernetwerk Midden-Nederland.
 

Maak een afspraak met Timon voor: